Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Activiteit:

Computerles bij STEP

Geplaatst door: Karoline Snip (STEP)
Begint op: dinsdag, 14 november 2017 om 13:00
Eindigt op: dinsdag, 14 november 2017 om 15:00
Locatie: Derde van Hezewijkstraat, Nijmegen, Nederland

Computerles voor iedereen

STEP organiseert computerlessen in de buurt. De lessen zijn gericht op mensen met weinig of geen ervaring met computers. In de lessen leer je, onder deskundige begeleiding, hoe je met de muis werkt, hoe je een e-mail opstelt en verstuurt, hoe je elektronisch je bankzaken regelt, enzovoort. De lessen zijn steeds op dinsdagmiddag van 13:00-15:00 uur bij STEP op de derde van Hezewijkstraat 6. Je hoeft je van tevoren niet op te geven. Dus heb je interesse, kom dan langs en doe eens een les mee. Deelname kost 1 euro per keer.

Let op: er zijn geen computerlessen van 25 december 2017 tot en met 5 januari 2018, want dan is het kerstvakantie bij STEP. Wil je trouwens kennis maken met STEP op een informele manier, of genieten van kerstsfeer? Kom dan naar de kerstmarkt op 13 december. Er zijn lekkere hapjes uit verschillende culturen en kraampjes met leuke spulletjes op het plein van STEP. De kerstmarkt begint om 16:00 uur.

STEP

STEP organiseert activiteiten op het gebied van taal en sociale activering voor volwassenen. Bij STEP gaat het om meedoen, haar doelstelling is de sociale redzaamheid en de maatschappelijke participatie van haar deelnemers te vergroten.

Cursisten kunnen bij STEP deelnemen aan lessen en activiteiten, zoals taalles, schrijfles, spreekles, computerles en fietsles. Vaste locaties waar de activiteiten plaatsvinden zijn de hoofdlocatie aan de Derde van Hezewijkstraat, in wijkcentrum Dukenburg en in wijkcentrum Hatert. Naast de vaste locaties worden verschillende activiteiten ook in andere wijken uitgevoerd.

Bekijk alle activiteiten in de buurt ยป