9 November burenmiddag Griffioen Waterkwartier

Griffioen (een beschutte woonvorm van ZZG Zorggroep) organiseert in samenwerking met Operatie Steenbreek een Burenmiddag.  Buren en omwonenden zijn van harte welkom op  zaterdag 9 november  van 14.30 tot 17.00 uur  in de ontmoetingsruimte van Griffioen ‘Bij ons thuis’ op de Voorstadslaan 267.  Koffie, thee, lekkere hapjes staan klaar.

Samen voor groen

Griffioen heeft plannen om het gebouw en de tuin mooier te maken. Daarnaast wil Griffioen graag samenwerken met de mensen en organisaties in de wijk om ook de buurt mooier te maken en te vergroenen. Het campagneteam van Operatie Steenbreek ondersteunt dit initiatief van harte en denkt graag mee. Onder het motto: ‘Stenen eruit, GROEN erin!’ werkt zij met bewoners aan een groene stad.

De eerste ideeën voor vergroening en samenwerking in de buurt worden deze middag gepresenteerd en besproken. Locatie-manager Inge van de Sande, het Team Welzijn en de bewoners van Griffioen gaan graag in gesprek met iedereen uit de wijk die mee wil denken en mee wil doen.

Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig. Voor kinderen is er deze middag een speciale spelletjes- en tekentafel en bij droog weer spelen we het spel Kubb in de tuin. Operatie Steenbreek deelt bloembolletjes uit (op = op).

Datum: Zaterdagmiddag 9 november
Locatie: Griffioen, ‘Bij ons thuis’, Voorstadslaan 267
Tijd: 14.30-17.00 uur

Griffioen is een locatie van zorggroep ZZG voor beschut wonen met lichamelijke achteruitgang. Voor meer informatie over Griffioen: www.zzgzorggroep.nl/woonvormen/griffioen/

Meer informatie over Steenbreek: www.debastei.nl/steenbreek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.