Opening Wijkfabriek

Met de onthulling van het kunstwerk een wolf in een kuil werd dinsdag 24 april de Wijkfabriek officieel geopend. De handeling werd verricht door Burgemeester Bruls en Conrad Savy, medeoprichter en voorzitter van de ontmoetingsplek in de voormalige politiepost aan de Koninginnelaan. Het kunstwerk, dat ongetwijfeld een vaste plek in de Wijkfabriek zal krijgen, is van de hand van Rudy Notschaele.

Het is de derde locatie alweer waar de Wijkfabriek sinds 2014 is neergestreken, maar dit wordt een blijvertje, verzekerde Conrad Savy in zijn openingstoespraak aan de toegestroomde wijkbewoners en andere belangstellenden. In de Wijkfabriek worden allerlei activiteiten georganiseerd en is nu ook een winkel in tweedehands spullen te vinden.

Tekst: Michiel vande Loo
Foto’s: Geert Timmer

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Wijkagent Max Walg terug op zijn politiepost

do apr 26 , 2018
  De oudere Wolfskuulers zullen hem zich zeker nog herinneren: Wijkagent Max Walg. Na zijn pensioen is hij naar Frankrijk vertrokken, maar zo nu en dan komt-ie nog eens terug naar zijn geliefde Nijmegen. Zo ook zaterdag 28 april. Max komt naar de Wijkfabriek aan de Koninginnelaan, zijn oude politiepost, […]