Dag van het Florapark

Op 27 mei 2018 wordt weer de Dag van het Florapark georganiseerd. Van 13.00 tot 17.00 uur is er weer van alles te doen in de Wolfskuil bij de Witte Molen en het Sfeerhuis. Jij komt toch ook?  Fête de la Nature!

De Vrienden van het Florapark nodigen je van harte uit om te genieten van het gevarieerde programma voor jong en oud! Het mooiste en steilste park van Nijmegen heeft een bijzonder karakter. Met het lindenlaantje, de oude bomen, de Witte Molen, het trapveldje, de volkstuinen, het kapelletje, de speelweide, het Sfeerhuis en de dierenweide is het Florapark een prachtig voorbeeld van een park dat iedereen wat te bieden heeft. Bij het Sfeerhuis staat een podium waar allerlei activiteiten op plaats zullen vinden, zoals dans, muziek en sport. Ook kun je er terecht voor een hapje en een drankje. Vertegenwoordigers van de Wijkraad en de Wester zijn ook aanwezig, hier kunt u eventueel terecht voor vragen over de wijk. Verder is er een open dag in de Witte Molen, een muziekprogramma met talenten en bands uit Nijmegen, een kinderrommelmarkt (van 6 tot 12 jaar, gratis deelname) een kinderboerderij met allerlei activiteiten en een natuurexcursie door ons park. Verder zijn de volkstuinen er met verkoop van diverse planten, je kunt zelf meel maken en broodjes bakken bij de Witte Molen en Tandem organiseert sportactiviteiten voor de jongeren.

De Dag van het Florapark is uiterst geschikt voor kinderen! Als je wil deelnemen aan de kinderrommelmarkt, kun je dit opgeven bij parkwachter Theo, 06-25366482.

Met dank aan de gemeente Nijmegen.

Tekst en foto: Leo Woudstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.