Elke dag wat te doen voor senioren in Nijmegen

Foto: Pieternelle Knapen

Senioren die er in juli en augustus op uit willen, krijgen met het Zomerprogramma van Bindkracht10 een gevarieerd aanbod aan activiteiten in Nijmegen en omgeving. Bijna elke dag is er wel iets te doen. Het Zomerprogramma is digitaal te downloaden op Bindkracht10.nl en te vinden op diverse plekken in de stad. Ze zijn dan gratis mee te nemen bij onder andere de Stips, bibliotheek, wijkcentrum, gezondheidscentrum, zorgcentrum, stadswinkel en de receptie van Bindkracht10 (gebouw Castella, De Ruyterstraat 244). De organisatie en verspreiding van het Zomerprogramma is in handen van Bindkracht10, voorheen Het Inter-lokaal & Tandem.

Gevarieerd aanbod
Bindkracht10 bundelt in het Zomerprogramma alle activiteiten die in Nijmegen voor senioren worden georganiseerd. In het voorwoord blikt bestuurder Rietje Compiet alvast vooruit: “Naast activiteiten gericht op ontmoeting en ontspanning zijn er ook veel andere activiteiten. Zo zijn er veel rondleidingen in de stad, concerten, interessante lezingen, workshops, wandelingen, fietstochten, dans en amusement.” Op de middelste pagina’s staat een kalender. Zo kan snel worden bekeken wat er op een bepaalde dag te doen is.

Bindkracht10 (voorheen Het Inter-lokaal & Tandem) neemt het Zomerprogramma dit jaar in zijn geheel over van het ouderenwerk van Sterker sociaal werk (voorheen Swon & Nim). Bindkracht10 ondersteunt mensen om vanuit hun mogelijkheden verder te komen in het leven. Al meer dan 50 jaar zetten zij zich in voor de mensen van Nijmegen. Je kent ons onder andere van materiële dienstverlening, opvoedondersteuning, Stips, opbouwwerk, jongerenwerk, activiteitenpleinen en tientallen andere diensten en projecten.

Vragen
Vragen over het zomerprogramma? Mail dan naar zomerprogramma@bindkracht10.nl of bel met de receptie van Bindkracht10 (locatie Castella) op nummer 024-3650111

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.