Gymmen tussen de dieren

Gymmen tussen de dieren, wie wil dat nou niet? Dat dachten veel kinderen die samen met hun ouders en familie op de kerstmarkt bij Kinderboerderij Kobus in Nijmegen waren. Zo’n honderd kinderen lieten hun sportieve moves zien en bewogen zich in, op en rondom alle materialen van het kinderparcours. Aan lichtjes, sfeer en feestelijke aankleding geen gebrek, dit trok dan ook veel nieuwsgierige toeschouwers.

Klimmen als een aapje over een grote buis, als een kikker springen in grote hoepels en kruipen als een tijger door een tunnel, het kon allemaal niet gek genoeg. Iedereen werd enthousiast van het paars-gele festijn van Monkey Moves en voor de meeste kinderen bleef het niet bij een eenmalig rondje. Het was een koude middag, maar de kinderen kregen het lekker warm door het parcours.

Al het enthousiasme werd beloond met een persoonlijk Monkey Moves-diploma wat ter plaatse werd uitgedeeld. Ook kregen de kinderen na afloop een zakje snoepgoed en een gratis les om kennis te maken met Monkey Moves.

Tot slot kan je nog steeds een prijs winnen door middel van een winactie. Post een actiefoto van je kind(eren) via je openbare Facebook of Instagram met de #MonkeyMovesNijmegen. Je maakt kans op gratis lessen bij Monkey Moves, de actie is geldig tot en met 28 december 2018. Op 30 december worden de winnaars bekend gemaakt.

Monkey Moves biedt multisport voor kinderen van 1 tot 9 jaar oud. Het programma heeft als doel kinderen op motorisch- en sociaal vlak optimaal te stimuleren. Dit gebeurt tijdens de lessen in groepjes van ongeveer 15 kinderen. Naast lessen geeft Monkey Moves ook cursussen en workshops aan BSO’s  en kinderdagverblijven. Monkey is gevestigd is Nijmegen Lent en Nijmegen Oost. Kijk voor meer informatie op www.monkeymoves.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Kerstmarkt Florapark 2018

vr dec 14 , 2018
Vrienden van het Florapark organiseerde afgelopen woensdag een sfeervolle kerstmarkt in en om de Witte Molen in het Florapark. Er was van alles te beleven zijn, zoals optredens van diverse koren en dansgroepen, lekkere hapjes, kinderactiviteiten, broodjes bakken, met de Kerstman op de foto en kerststukjes maken. Zie het fotoverslag […]