Jimmy’s Stemt: verkiezingsavond voor jongeren

Op 21 maart kunnen inwoners van Nijmegen een nieuwe gemeenteraad kiezen. Veel jongeren weten echter de weg naar de stembus niet te vinden, mogen nog niet stemmen of weten niet wat de standpunten zijn van de verkiesbare partijen.

Jimmy’s wil hier wat aan doen! Op woensdag 28 februari vindt Jimmy’s Stemt plaats, georganiseerd door de jongerenwerkgroep Jeugdverbinden. Op deze avond kunnen jongeren kennismaken met de meeste Nijmeegse politieke partijen. Er is onder andere debat, een verkiezingswijzer, het Grote Stellingenspel, er zijn optredens en er is gratis pizza! Alles ingrediënten dus om jongeren bewust te maken van het belang van de gemeenteraadsverkiezingen.

Jimmy’s is gevestigd aan de van Berchenstraat 3b, achter het Kolpinghuis. De deur gaat om 16.30 uur open en de avond duurt tot 20.30 uur. Deelname is gratis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

De Wester nummer 1 2018

do feb 15 , 2018
Met daarin o.a. Ruud de Vries, Jan Groos, Warmtenet Wolfskuil, Joseca, Vergeten verleden Welzijnsbezoeken in West, Blind date met een boek, Sv Nijmegen, Sporten in West, ZZP Wolfskuil, de Jongerenpagina, Nieuw in de wijk, Gemeenteraadsverkiezingen, Kinderpersbureau en natuurlijk vee nieuws uit de Wolfskuil en Waterkwartier.