Nacht van de Ommetjes zoekt herinneringen

Nacht van de ommetjes in 2018 met burgemeester Bruls

Tijdens het jaarlijkse wandelevenement Nacht van de Ommetjes worden verhalen van vroeger opgerakeld. Maar ook verrassende nieuwe verhalen worden gedeeld waaraan artiesten hun meeslepende bijdrage leveren. Heb je meegelopen met de Nacht van de Ommetjes en daar mooie herinnering aan over gehouden? Een foto? Een filmpje? Een verhaal? Deel het! De organisatie van Nacht van de Ommetjes nodigt met het project Mo(nu)mentjes iedereen uit om mee te doen.

Zo roepen ze iedereen op om via www.denachtvandeommetjes.nl verhalen, herinneringen en leuke momenten van de afgelopen 10 jaar Nacht van de Ommetjes te delen. Ben je een (voormalig) organisator of vrijwilliger? De organisatie is ook op zoek naar oude documenten zoals vergaderverslagen, muziekstukken, gedichten en teksten die ooit voor de Ommetjes zijn gebruikt. Heb je een recent(er) verhaal over je wijk of buurt? Laat je horen! Alle verhalen over Nijmeegse wijken zijn welkom, zolang jij je er maar mee verbonden voelt.

De Nacht van de Ommetjes zal plaatvinden op 29 mei 2021 tussen 20:00 en 22:00 uur in verschillende Nijmeegse wijken. Meld je aan om mee te lopen of organiseer zelf een Ommetje door te mailen naar info@nachtvandeommetjes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.