Nieuwe speelochtend in het Waterkwartier

Sinds januari 2024 is een nieuwe speel- en ontmoetingsochtend voor ouders met jonge kinderen van start gegaan. Elke tweede donderdag van de maand zijn ouders en kinderen nu ook welkom in het Griffioen aan de Voorstadslaan 256. Griffioen en SAAM Nijmegen hebben hiervoor de handen ineengeslagen.

Het sociale en sfeervolle café Griffioen biedt een fijne locatie om samen te komen. Twee gastvrouwen van SAAM zorgen voor een warm en persoonlijk welkom. De ochtenden zijn bedoeld als gezellige, toegankelijke en bovenal ontspannen momenten. Er is koffie en thee, voldoende speelgoed, een tekenplekje en natuurlijk zijn er andere ouders en kinderen. Ouders kunnen met elkaar kletsen en de kinderen lekker spelen. Iedereen die wil is van harte welkom om hierbij aan te sluiten! De eerstvolgende keer is donderdag 9 mei, vanaf 10.00 uur.

SAAM is in 2017 opgericht onder het mom van ‘samen is fijner dan alleen’. Een aantal moeders zochten in hun dagelijks leven een plek voor wat extra gezelligheid en aanspraak. Een plek waar je altijd weet dat er andere ouders en kinderen zijn en waar een praatje maken op prijs gesteld wordt. Of waar kinderen samen kunnen spelen. Al snel bleek dat veel ouders deze behoefte delen. Inmiddels werken tien moeders als vrijwilliger mee aan Stichting SAAM en zijn er wekelijks ontmoetingen op vier verschillende locaties in Nijmegen. Waaronder ook in de Wijkfabriek, in de Wolfskuil op woensdagochtend.

Aanmelden voor de ontmoetingen is niet nodig. Voel je vrij om gewoon te komen. Voor vragen kun je terecht via e-mailadres saamnijmegen@gmail.com, of via Jiske op telefoonnummer (06) 499 602 45. Ook is SAAM te volgen op Facebook en Instagram @saamnijmegen.nl

Hopelijk tot ziens!

Eén reactie op “Nieuwe speelochtend in het Waterkwartier“

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.