NYMA-terrein in Nijmegen omgetoverd tot groots liefde festival

Het Nijmeegse uitgaansleven heeft er een nieuw liefdeskindje bij; het Oosterliefde festival. Hartje zomer verenigen Happy Feelings, Rewind, Terug naar Toen en Zoete Zin samen met Waalhalla zich op het nieuwe Nijmeegs festival NYMA terrein aan de waal.

Op zaterdag 10 augustus vieren 5.000 bezoekers de liefde samen met een bonte verzameling podia indrukwekkende line-up van nationaal en lokaal bekende artiesten. Wat daarnaast toevoegt aan de festival vreugde is een zeer uitgebreide randprogrammering met o.a. een bekende Nijmeegse foodtrucks, bakfiets twister, een BMX show, karaoke show, steltenlopers, vuurspuwers en spannende Kissing Booth.

‘Samen met je vrienden en vriendinnen de liefde vieren’, is volgens Joep de bruin, creative director van Oosterliefde festival, het mooie aan deze dag. Verder zegt hij: ‘los van alles wat iedereen kent van Rewind, Happy Feelings en alle andere organisaties die meedoen, hebben we nog een aantal gekke verrassingen gepland staan…. wie durft 😉’.

Liefhebbers die op de hoogte willen blijven van het allerlaatste nieuws omtrent het festival kunnen terecht op de Facebook-pagina van het event.

Oosterliefde Festival
Datum: 10 augustus 2019
Tijd: 13:00 – 23:00
Locatie: NYMA-terrein Nijmegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.