Open Healingavond

Energie in je lichaam kun je ervaren, voelen, beleven. Je kunt je bijvoorbeeld ‘vol energie voelen stromen’, of ‘minder goed in je vel’ voelen zitten.  Ieder van ons kent die momenten of periodes waarin je levens energie niet vrij kan stromen.
Op vrijdagavond 16 november is er bij Intuïtief Traject een Open Healingavond. Studenten in opleiding verzorgen gratis healingen.

Een healing stimuleert beweging in wat vast zit, verheldert wat troebel is en brengt evenwicht in onbalans. Een healing ondersteunt je persoonlijke groei;helpt om je eigen ruimte ten volle te benutten, en herkenbaar te zijn voor jezelf en voor anderen.

Intuïtief Traject is een school voor intuïtieve ontwikkeling en geeft cursussen en opleiding in het pand van de Driestroom, De Lange Vierhout, Planetenstraat 30 (tegenover zwembad west).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Vroeger en nu: Voorstadslaan

vr nov 16 , 2018
Links op de oude foto uit ziet u de oude bakkerij. Vanaf 1930 was dit bakkerij de Niers en sinds een paar jaar zit op deze plek ’t Kraayennest. Ongeveer in het midden is de Gruyter te zien. De winkel ging echter begin jaren zeventig failliet. Voor de winkel lag […]