Start werkzaamheden Centrale Gelderland tijdens weekend

In de komende periode worden er tijdens een aantal weekenden werkzaamheden uitgevoerd op Centrale Gelderland. Hierbij gaat het om werkzaamheden met weinig impact voor de omgeving. In het weekend van 13 en 14 februari wordt hiermee gestart. Daarna wordt er voorlopig om de week een weekend gewerkt.

Werkzaamheden
De werkzaamheden starten op zaterdag vanaf 7h en op zondag vanaf 9h uur en duren tot 17h. Er worden hoofdzakelijk snijwerkzaamheden verricht waarbij ook af en toe, voor verplaatsingen, gebruik wordt gemaakt van een hoogwerker, een heftruck of een rupskraan. De werkzaamheden hebben een zeer lage geluidsimpact en zullen voor de omgeving nauwelijks merkbaar zijn. Met genoemde snijwerkzaamheden worden installatiedelen van elkaar losgemaakt en/of worden installatiedelen weggenomen. Er worden bij deze werkzaamheden dus geen installatiedelen neergehaald.

Toestemming
Voor bovenstaande werkzaamheden is toestemming gevraagd aan de Omgevings¬dienst Regio Nijmegen. Dit verzoek is door ENGIE onderbouwd met een akoestisch rapport. Woensdag 10 februari heeft ODRN goedkeuring verleend.

Planning
Binnenkort wordt ook de verdere planning van sloopwerkzaamheden voor dit voorjaar afgestemd met de autoriteiten. Zodra hier meer over bekend is, informeren we onze omgeving uitgebreid hierover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.