The Football Factory in de kerstvakantie

Gedurende de kerstvakantie, wordt restaurant De Meesterproef op het terrein van de voormalige Honigfabriek in Nijmegen eenmalig de bestemming voor zowel jonge als oude voetbalfanaten. Drie dagen lang kun je jezelf onderdompelen in een voetbalwereld met een heus voetbalmuseum, verschillende bekende sprekers, profvoetballers, diners, veiling en een voetbalquiz.

Ook leuk voor kinderen!

Naast de schitterende collectie sportitems hebben we een speciale kinderroute met boeiende opdrachten en leuke activiteiten. ‘Virtual reality’-voetbal, prijsvragen en FIFA E-sports. Dat maakt deze expositie een leuk uitje voor jong en oud!

Wat is er te doen?

In samenwerking met Jesse Rabbeljee, ook wel bekend als ‘de shirtkoning van Nederland’, zorgen we ervoor dat vele wereldwijd bekende items naar Nijmegen komen. Dit zijn items die al in New York en Londen te zien zijn geweest. Een museum waar je onder andere de finale-bal van het EK’88 kunt zien, voetbalshirts gedragen in grote finales en shirts gedragen door Cruijff, Maradona en Van Basten.

Tijdens de drie dagen van 28 tot en met 30 december kun je deelnemen aan vele interessante lezingen en presentaties, verzorgd door Bas Nijhuis (scheidsrechter betaald voetbal), Pieter Schrassert Bert (bondscoach KNVB onder de 18) en Teun de Boer (sportcommentator). Ontdek de geheimen achter de beslissingen van scheidsrechters, begrijp de tactische meesterzetten en geniet van verhelderende inzichten van deze voetbalexperts.

Als klap op de vuurpijl hebben we ook speciaal voor jullie twee echte NEC-legendes weten te strikken: Patrick Pothuizen en Jack de Gier! Deze iconische voetballers delen hun onvergetelijke momenten en verhalen uit hun carrière en staan open voor al je prangende en niet-prangende vragen. Een unieke kans om de helden van weleer persoonlijk te ontmoeten.

Of je nu een doorgewinterde voetbalfanaat bent, of gewoon een liefhebber van deze prachtige sport: ons voetbalevenement biedt voor ieder wat wils. Verzamel je vrienden en familie en kom naar ‘De Meesterproef ‘in Nijmegen voor drie dagen voetbalplezier en -inspiratie. Vanzelfsprekend ontbreken de bekende voetbalhapjes, biertjes, ranja, thee en koffie niet gedurende deze dagen. Plekken voor het museum en de sprekers zijn beperkt beschikbaar. Voor meer informatie zie website: www.thefootballfactory.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.