Wereldmuziekkoor El Mundo zoekt muzikanten

Wereldmuziekkoor El Mundo wil een rijkere uitstraling bieden tijdens zijn optredens.

Om ons muzikale palet te verruimen zijn we daarom op zoek naar orkestleden die het koor kunnen begeleiden bij grotere concerten. We denken dan aan strijkers, blazers en percussionisten. De repetities worden begeleid door onze dirigent Willem van den Heuvel. We bieden je een solide organisatie in de vorm van een vereniging en de mogelijkheid om met divers en uitdagend repertoire op te treden.

Bij voldoende animo beginnen de repetities hiervoor op woensdag 3 april 2019 van 18.00 tot 20.00 uur in de Lutherse Kerk aan de Prins Hendrikstraat 79 te Nijmegen. In eerste instantie eens in de twee weken en wanneer het orkest voltallig is vanaf het nieuwe seizoen (eind augustus/begin september) wekelijks.

Belangstellenden kunnen contact met ons opnemen via de mail of telefonisch:
secretariaat@wmk-elmundo.nl of 06 19 15 16 50.
www.wmk-elmundo.nl/elmundo

Over Wereldmuziekkoor El Mundo:
El Mundo is een vernieuwend wereldmuziekkoor met een verrekijker op de toekomst! We zingen de muzikale pareltjes van de wereld. Robuuste liederen uit Afrika, diepgaande melodieën uit Europa en vurige ritmes uit Zuid-Amerika. Daarbij gaan we ook monumentale klassieke werken niet uit de weg. Laat je door de eeuwen heen meeslepen door onze tango’s, volksliederen, ballades en liefdesliederen. Sluit je ogen en je hoort een tropisch regenwoud. Het koor swingt, ontroert, verstilt, verwondert en inspireert. Niet alleen onze zangers en zangeressen maar zeker ook ons hooggeëerd publiek! En dit alles onder leiding van onze zeer ervaren en betrokken dirigent Willem van den Heuvel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.