Zaterdag 14 december Winterfair bij De Smeltkroes

De creatieve makers van  De Smeltkroes  in Nijmegen gooien op zaterdag 14 december voor Jan en alleman hun deuren open. Wees welkom op de Winterfair! Zo vlak voor de Kerstvakantie wordt hier namelijk nog even alles uit de kast getrokken!
Struin door werkplaatsen van een ontwerper, meubelmaker, keramist, instrumentenbouwer of smid. Sla je laatste kerstcadeaus in en sluit aan bij originele workshops.

Kom kijken, zelf maken, borrelen, proeven…én bingo-en onder leiding van DJ Zim K’Tomo! Wie weet keer jij deze keer huiswaarts met een tof designproduct van Nijmeegse bodem onder je arm. Hoe dan ook heb je met de Winterfair van De Smeltkroes gegarandeerd een verrassend leuk middagje uit voor jong en oud!

Volg op Facebook het evenement Winterfair om op de hoogte te blijven van het programma.

Zaterdag 14 december
14:00 – 19:00  uur
gratis entree, kleine bijdrage voor workshops
De Smeltkroes,   Waalbandijk 16,  Nijmegen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Epilepsie Café Nijmegen (nieuwe locatie)

ma nov 18 , 2019
Ontmoet anderen, deel je verhaal, over leven met epilepsie Op dinsdag 19 november is weer een Epilepsie Café in Nijmegen. Het Epilepsie Café is de ontmoetingsplaats voor mensen met epilepsie, hun partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie, vrienden en andere belangstellenden. Ook (zorg)professionals zijn van harte welkom. De opzet […]