Afscheid van Betlehem

Het kerkje Bethlehem aan de Tweede Oude Heselaan maakt deel uit van de Parochie Heilige Stefanus. Op 18 maart werd in een brief van het locatieteam bekendgemaakt, dat na Pasen de vieringen op zaterdag zullen worden stopgezet en op zondagochtend met ingang van 9 september a.s.

Als reden wordt aangegeven dat door overlijden, ziekte of te hoge leeftijd er te veel open plekken in de organisatie zijn ontstaan die niet meer opgevuld worden. Denk daarbij aan het koor, de organisten, de schoonmaak van de kerk, de actie Kerkbalans en het vinden van een priester om in de eucharistievieringen voor te gaan.

Voorzitter Jo Lucassen van het locatiebestuur beseft dat dit voor de trouwe bezoekers een keiharde binnenkomer is, maar benadrukt dat er op waardige wijze afscheid genomen zal worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

De Thaise geboden voor een gezond leven

do mrt 22 , 2018
Droom je weleens van een heerlijke vakantie naar Thailand? Parelwitte stranden, azuurblauwe zee, exotische tempels en … wellness! De traditionele Thaise massage is één van ’s werelds oudste geneesmethoden en is volgens de traditie goed voor lichaam én geest. Hans Brekelmans en Neo Rattanasewee haalden een stukje traditioneel Thailand naar […]