De Thaise geboden voor een gezond leven

Droom je weleens van een heerlijke vakantie naar Thailand? Parelwitte stranden, azuurblauwe zee, exotische tempels en … wellness! De traditionele Thaise massage is één van ’s werelds oudste geneesmethoden en is volgens de traditie goed voor lichaam én geest. Hans Brekelmans en Neo Rattanasewee haalden een stukje traditioneel Thailand naar Nederland en zijn de eigenaren van de recent geopende Touch of Thai Wellness Spa in Nijmegen.

 Neo Rattanasewee is geboren en getogen in Krabi, Zuid-Thailand, en woont sinds november 2017 in Nijmegen. Neo: “Thaise massage is meer dan 2.500 jaar oud en kijkt naar de balans tussen lichaam en geest. In Nederland heeft de Thaise massagesalon vaak een negatief imago en dat is echt zonde. Ik wil daar graag verandering in brengen en Hans wilde me hiermee helpen.”

Waarom een Thaise massage?

Een Thaise massage helpt bij psychische klachten zoals angst en stress en helpt vermoeidheid te bestrijden. Daarnaast kunnen ook lichamelijke klachten zoals migraine, nek en rugklachten vermindert of verholpen worden door Thaise massage. Hans: “Daarnaast is het ook gewoon puur ontspannen. Echt even ontstressen en jezelf verwennen. Dat is voor iedereen belangrijk!”

Ben je benieuwd naar wat Thaise massages voor jou kunnen doen? Op maandag 2 april (2e paasdag) houdt Touch of Thai een Open Dag, waar Thaise massage experts je gratis kennis laten maken met een aantal Thaise massagetherapieën.

Touch of Thai, OPEN DAG, 2 april (2e Paasdag), 10:00 – 19:00 uur, Nina Simonestraat 2, Nijmegen. www.touchofthai.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.