De 12e editie van de Nacht van de Ommetjes op 7 oktober

Bijzondere avondwandelingen in Nijmeegse wijken

Foto: Jacqueline van der Boom

Op zaterdag 7 oktober vindt de 12e editie van de Nacht van de Ommetjes plaats. Op hetzelfde moment wordt er in 13 wijken van Nijmegen een wandeling georganiseerd die is aangekleed met verhalen, bijzondere plekken, historie en kunst en cultuur uit de wijk. Een avond vol verrassingen, waar ontmoeting centraal staat.

 De Nacht van de Ommetjes

Elk jaar vindt op de eerste zaterdag van oktober de Nacht van de Ommetjes plaats. Vanaf 20.00 uur vinden er wandelingen in verschillende wijken in Nijmegen plaats. Elke buurt vult naar eigen inzicht een programma in, bestaande uit vertellingen, optredens, gedichten, muziek en meer. Elke wandeling eindigt op een gezellige locatie waar voldoende gelegenheid is om onder het genot van een drankje na te praten. Een bijzondere manier om Nijmegen te leren kennen voor jong en oud.

Deelnemen

Dit jaar worden er 13 verschillende ommetjes georganiseerd in de wijken Brakkenstein, Centrum/Onderstad, Dukenburg, Nijmegen Oost, Hees, Nijmegen West, Stationsgebied, Regenboog, Stadswaard/Vlietberg, Hatert, Wolfskuil, Hazenkamp en Lent/Noord. Aanmelden is gratis en kan via www.denachtvandeommetjes.nl/nvdo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.