De Wijkfabriek en de dierenweide Kobus vieren het “Fête de la Nature”

Zondag 5 september van 14 t/m 17 uur

In het Florapark achter de Witte Molen op het veldje bij het lindenlaantje, bij de kinderboerderij Kobus en op een nog geheim plekje.

We willen graag mensen uitnodigen, die de natuur waarderen en vinden dat het tijd is om erbij stil te staan hoe mooi en hoe belangrijk de natuur is. 

We vieren het natuurfeest op verschillende manieren:

–       Een picknick op het grasveldje aan het lindenlaantje bij de Witte Molen. Neem mee wat je natuurlijk lekker vindt, vergeet je eigen beker en bordje niet (zo vermijden we afval en blijven duurzaam) en neem jouw eigen dekentje mee. En geniet. De natuur, de muziek… De muziek? Ja!!! Muziek is er ook. De Nijmeegse band Stereotoren met hun programma “Strontvliegen station”. Laat je meeslepen en ga samen op reis naar verre landen.

–       De kinderboerderij Kobus viert mee en heet ons welkom. Er is veel te zien en te beleven. Kinderen zijn er op hun gemak, mogen de dieren aaien en beleven. En er zijn hartstikke leuke activiteiten. 

–       En het geheim plekje? Dat kun je alleen bereiken als je zin in een yogales hebt en je lichaam, de aarde, de hemel en de natuur met elkaar durft te verbinden. Vergeet jouw yogamatje niet! Rond 15 uur vertrekt Charlotte vanaf het lindenlaantje.

We willen de natuur in het zonnetje zetten en hopen dat de zon ons feestje op die dag ook in het zonnetje zet. 

Doen jullie mee? Kom dan gewoon en vier de natuur! Iedereen is welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.