Denk mee over de openbare ruimte van het NYMA terrein

Beste bewoner van het Waterkwartier,

Wij zijn drie studenten van opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling van het Saxion hogeschool in Deventer en zijn op dit moment bezig met een project op het NYMA terrein. Voor de NYMA maken wij een ontwerpvoorstel voor de inrichting van de openbare ruimte van het NYMA terrein, en hierbij hebben wij de hulp van de buurtbewoners nodig. Door middel van een enquête willen wij jullie vragen naar jullie mening van het gebied en wat jullie graag wel en graag niet terug willen zien op de NYMA. De uitkomst van de enquête wordt meegenomen in een ontwerpvoorstel die wij op 18 januari in een online bijeenkomst aan u voorleggen, u kunt zich in deze enquête inschrijven voor deze online bijeenkomst.

Lijkt het u leuk om mee te denken over de openbare ruimte van het NYMA terrein? Dan kunt u in onderstaande link de enquête vinden:
https://forms.gle/hXAryjAWjcrSFDuf9

De link voor de enquête is ook terug te vinden op de site van de NYMA:
https://nymanijmegen.nl/…/denk-mee-over-jouw-nyma-vul…/

Alvast bedankt voor het invullen van de enquête en tot ziens op uw NYMA!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Hartverwarmende invulling Bullekes feur jou!-actie

do dec 24 , 2020
De afgelopen week zijn er in negen Nijmeegse wijken minstens tienduizend bloembollen de grond in gegaan. Bindkracht10 en Operatie Steenbreek Nijmegen wilden de bollen deur-aan-deur uitdelen tijdens de Bullekes feur jou!-actie. Door de lockdown kon dat niet doorgaan, maar dankzij de enorme daadkracht van de opbouwwerkers van Bindkracht10 én de […]