Een draai aan je leven geven

Nieuwe Praatfabriek Podcast vanuit de Wolfskuil

22 november 2020 presenteert de Wijkfabriek in Nijmegen de derde editie van de Praatfabriek Podcast. Deze Wolfskuilse wijktalkshow vol muziek, kunst en sterke verhalen staat deze keer stil bij grote veranderingen zoals een carrièreswitch of verhuizing.

Renske Helmer is tafeldame. Ze vertelt over een bewogen jaar waarin ze besloot te stoppen als wethouder in Nijmegen. Kunstenaars Fiona Lutjenhuis en Jolijn Ceelen komen praten over de schildering die ze boven de Tunnelweg maakten. En schrijver Stefan van Dierendonck en frituurfan en politicus in de dop Richard Heuveling trakteren ons op een column. De muziek wordt verzorgd door zangeres Tamara Maria Tahalele, die de Wolfskuil na vele jaren gaat verlaten.

Zondag 22 november is de podcast vanaf 15.00 uur te beluisteren via de website van de Wijkfabriek: www.wijkfabriek.nl/praatfabriek.

De Wijkfabriek is een bewonersinitiatief uit de Wolfskuil in Nijmegen. Op Koninginnelaan 1 – in het oude politiebureau – kunnen bewoners en bezoekers elkaar ontmoeten in huiskamercafé Oase, lokale producten kopen in het winkeltje Wijkwaar en deelnemen aan maatschappelijke en culturele activiteiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Ingezonden brief over het parkeerbeleid in West

di nov 17 , 2020
Wethouders Harriët Tiemens (GroenLinks) is verantwoordelijk voor onder andere het parkeerbeleid in de stad en wethouder Noël Vergunst (ook GroenLinks) voor de stedelijke ontwikkeling en ruimtelijke ordening. Onderstaande ingezonden mail is van een aantal leden van de wijkvereniging en is gericht aan vooral deze twee wethouders naar aanleiding van het […]