Halloween in het Waterkwartier

Op zaterdag 28 oktober en zondag 29 oktober wordt er in het Waterkwartier Halloween gevierd. Dit doen we middels een spooktocht op zaterdag 28 oktober en een trick or treat tocht op zondag 29 oktober. Houd onze facebook pagina Halloween Waterkwartier in de gaten, zodat je weet hoe en wanneer je je kunt aanmelden.

Spooktocht
De spooktocht, op zaterdag 28 oktober, is een griezelige tocht, die onder andere door het Westerpark zal lopen. Het is aan ouders zelf om te bepalen of kinderen hieraan kunnen deelnemen en welke begeleiding zij nodig hebben. De organisatie doet dit niet. De spooktocht zal starten vanaf het NEC speelveldje aan de Rijnstraat. Elk groepje, van maximaal 10 personen, krijgt een eigen starttijd. Kom alsjeblieft niet eerder dan de starttijd, anders wordt het te druk op de route. Na afloop is er een beker chocolademelk en een speculaasje voor de kinderen. De kosten voor deze tocht zijn €1,00 per deelnemer. Graag afgeven bij de start.
TIP: Trek oude kleren en schoenen aan; het kan glibberig zijn in het park!

Trick or Treat
De trick or treat route, op zondag 29 oktober, is
voor kinderen tot en met twaalf jaar. Ouders
regelen hierbij ook zelf de begeleiding. Kinderen
mogen tijdens deze route aanbellen bij de adressen, die aangegeven staan op de lijst, die elk groepje bij start van de route meekrijgt. Je mag alleen aanbellen bij deze huizen op de lijst. Bij deze adressen mogen de kinderen een snoepje ophalen. We starten vanaf het NEC speelveldje aan de Rijnstraat vanaf 19:00 tot en met 21:00. Na afloop is er voor de kinderen een beker chocolademelk en een speculaasje.

Voor alle buurtgenoten geldt dat er in dit weekend ’s avonds activiteiten zijn in de wijk die mogelijk voor een beetje overlast zorgen. We vragen hiervoor uw begrip. U kunt mogelijk in dit weekend ook spoken in de wijk tegenkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.