Hoor wie klopt daar…

Als Lisanne van Kuppevelt vraagt: wie doet er mee met Belletje Lellen 2.0. Dan kan er maar 1 antwoord op gegeven worden: Wij-doen-mee.
En dat belletje-lellen geen vervelende klus is, moge duidelijk zijn. Lisanne (Bindkracht10), Yvonne (Wijkvereniging Waterkwartier), Nynke, Rachel en Linne (HAN) en Albert en Thierry (Talis) liepen donderdag 29 november in het Waterkwartier om zomaar aan te bellen bij bewoners en hen als verrassing een zakje eigen gebakken koekjes te overhandigen. Zomaar.
De reacties waren enorm positief. Bewoners waren blij verrast met de attentie, zonder dat zij er iets voor hoefden te doen of te betalen. Echt, het bestaat nog!
Zoveel dankbaarheid voor zo weinig moeite. Op pad gaan zonder agenda. Zomaar. Verbinden. Voor het welzijn van bewoners.
Deze actie gaat op herhaalrecept. Wie doet er mee aan de volgende ronde?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Waalfront krijgt groene dijk met uitzicht op de Waal

wo dec 12 , 2018
Het Waalfront in Nijmegen krijgt een toekomstbestendige, veilige, deels groene waterkering die het voormalig industriegebied vergroent en het uitzicht op de rivier terugbrengt. Waterschap Rivierenland, Provincie Gelderland en de gemeente Nijmegen werken samen om een waterkering te realiseren die meerwaarde biedt aan de nieuwe wijk Waalfront. De partijen nemen ieder een […]

Misschien ook iets voor jou?