Kerstmarkt Florapark

Vrienden van het Florapark nodigt u uit op woensdag 12 december 2018 voor een bezoek aan onze sfeervolle kerstmarkt in en om de Witte Molen in het Florapark, aanvang 16.00 uur tot 21.00 uur. Onder voorbehoud zijn dit de deelnemende organisaties: Boskapel, de Step, Wijkraad, Wijkcentrum Villa Nova, Dierenweide Kobus, Sfeerhuis, Basisschool de Wieken, de Witte Molen, Vrienden van het Florapark, Tandem en de  Michiel de Ruyterschool.

Evenals vorig jaar zal er weer van alles te beleven zijn, zoals optredens van diverse koren en dansgroepen, lekkere hapjes, kinderactiviteiten, broodjes bakken, met de Kerstman op de foto en kerststukjes maken. Verder zijn er kraampjes met leuke artikelen en natuurlijk uw aanwezigheid als bezoeker op deze leuke en gezelligste kerstmarkt van Nijmegen.

Voor het huren van een kraam kunt u terecht bij Theo Hendriks, 06-25366482.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

In- en uitrit constructie Handelskade onoverzichtelijk

di okt 30 , 2018
De in- en uitrit constructie bij de Handelskade is volgens de Verkeerscommissie Waterkwartier niet overzichtelijk. In het gesprek met de Gemeente Nijmegen wordt het volgende aangepast. Aan de zijde van de handelskade  ontbreken de inritblokken, en er komen “haaientanden” aan de zijde van de Handelskade. Echter een gegeven is altijd, […]