Koffie op de Stoep in Nijmegen Oud-West

In een eerder nummer van wijkblad De Wester hebben we de wijkbewoners al eens geïnformeerd over Koffie op de Stoep. Omdat het een succes is gebleken, gaan we er voorlopig mee door. We, dat zijn enkele werkers in de wijk van Bindkracht10, Sterker, GGD, Leger des Heils, MEE, Allesbinder (HAN), Stip en gemeente.

Met een gezellige koffietafel of een bakfiets gaan we langs op de verschillende plekken in Nijmegen- West. We vragen de wijkbewoners aan te schuiven en een kopje koffie of thee met ons mee te drinken. Zo komen we met elkaar in contact. We zijn benieuwd naar uw ervaringen in de buurt. We horen het graag als u vragen heeft. Als u net in de wijk bent komen wonen en u kent de weg nog niet zo goed, dan helpen we u graag. We geven een steuntje in de rug aan bewoners die dat graag willen of brengen u in contact met andere buurtgenoten. De gesprekken hebben een open karakter: we nodigen wijkbewoners uit om hun eigen inbreng te hebben. Dat heeft al tot de nodige nieuwe contacten en initiatieven geleid. Kom het zelf eens proeven, u bent van harte welkom!

Voor we in uw straat neerstrijken, verspreiden we de week daarvoor een flyer.
We bellen dan ook even aan om u persoonlijk uit te nodigen.
We zijn van 14.00 uur tot 16.00 uur aanwezig op:
14 mei in de Anjelierenweg

28 mei in de Fliertse Beekstraat
4 juni in de Scholeksterstraat

Tekst: Lisanne van Kuppevelt
Foto: Rian Panis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Bijzondere Sunset March en dodenherdenking voor en met bewoners van Nijmegen-West op 4 mei 2019

wo apr 24 , 2019
Sinds oktober 2014 loopt er elke dag bij zonsondergang een veteraan over onze mooie nieuwe stadsbrug De Oversteek. Diegene loopt mee met een uniek lichtmonument genaamd ‘Lights Crossing’. Dit lichtmonument bestaat uit 48 koppels van straatlantaarns die na zonsondergang steeds achter elkaar aangaan in wandeltempo. Op die manier loopt de […]