Kribjesroute Hees

Kerststallen zijn een bijzondere uitbeelding en vertelling van het kerstverhaal. In de sfeervolle periode van advent en kerst verbindt de kribjesroute bewoners en bezoekers met elkaar. In dorpen in Zuid-Limburg en Noord-Brabant is een wandelroute langs kerststallen al jarenlang een mooie traditie. Vereniging Dorpsbelang Hees organiseerde in 2017-2018 voor het eerst ook een kribjesroute in Hees, het voormalige dorp in Nijmegen-West.

Van 20 december 2019 tot en met 6 januari 2020 kun je weer de Kribjesroute in Hees wandelen of fietsen. De kribjesroute brengt je langs een ongekend aantal kerststallen in voormalig dorp Hees, gelegen in Nijmegen-West. Alle adressen die aan de Kribjesroute meedoen worden vermeld op een plattegrond.

Meer info is te vinden op: http://kribjesroute.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Straat van de Week: Meerkolstraat

wo dec 11 , 2019
Tekst: Michiel van de Loo Foto’s: Dave van Brenk De Meerkolstraat valt kadastraal onder Hees op een plek waar de wijken Wolfskuil, Biezen en Hees aan elkaar grenzen. De straat is maar aan één kant bebouwd; de oneven zijde. Daar staan twaalf huizen, die uitkijken op het Leeuwensteinpark en het […]