Langer thuis met (slimme) technologische hulpmiddelen

De Klankbordgroep van Netwerk 100 organiseert op dinsdag 7 maart van 14:00-16:00 een informatieve bijeenkomst over (slimme) technologische hulpmiddelen voor ouderen in Wijkcentrum de Biezantijn in Nijmegen.

De meeste ouderen willen het liefst oud(er) worden in hun eigen huis en buurt. Dan is het fijn dat er steeds meer hulpmiddelen zijn die hierbij kunnen ondersteunen. Inmiddels is er veel (zorg) technologie ontwikkeld voor in en rondom het huis, ook voor mensen die wat vergeetachtig worden. Tijdens deze middag zijn er twee presentaties en bespreken we voorbeelden van nieuwe technologische hulpmiddelen, zoals leefstijlmonitoring De bijeenkomst is gratis toegankelijk.

Aanmelden kan via een e-mail naar netwerk100@netwerk100.nl of telefonisch via 024-3665017. Datum: 7 maart, 14:00-16:00. Locatie: Wijkcentrum de Biezantijn, Waterstraat 146, Nijmegen.

Netwerk 100 is een samenwerkingsverband van professionele organisaties in welzijn, zorg, onderzoek en onderwijs in de regio Gelderland-Zuid. Netwerk 100 werkt nauw samen met ouderen om beleid te maken of projecten te initiëren. De Klankbordgroep is een groep ouderen die drie keer per jaar bij elkaar komt en vanuit ervaring meedenkt over diverse thema’s.

Meer informatie over Netwerk 100 of lid worden van de Klankbordgroep: http://www.netwerk100.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.