Maakt kans op twee gratis kaarten voor theatervoorstelling ‘Hotel Keizer Karel’

Woon je pas kort in Nijmegen-West? Dan is dit bericht voor jou! Je maakt namelijk kans op twee gratis kaarten voor de muzikale theatervoorstelling ‘Hotel Keizer Karel’. De voorstelling wordt op 8 en 9 juli as. in de Lindenberg opgevoerd door Vocal Group NootScenario uit Nijmegen. De voorstelling gaat over het prachtige hotel dat ooit daadwerkelijk aan het roemruchte verkeersplein stond.

Nijmegen-gevoel
‘Hotel Keizer Karel’ gaat over de roerige geschiedenis die Nijmegen gemaakt heeft tot de stad waar we trots op zijn: over het Nijmegen-gevoel dus. En dat gunt NootScenario juist aan mensen die nog maar kort in Nijmegen wonen.

Creatieve motivatie
Als je maximaal drie jaar in Nijmegen woont, kun je vóór 27 juni een bericht sturen naar info@nootscenario.nl. We schenken twee gratis kaartjes aan diegene met de meest pakkende en creatieve motivatie!

Strijd
Hotel Keizer Karel gaat over de strijd van stadgenoten tegen onrecht en natuurgeweld. Denk maar eens aan de strijd tegen het hoge water, de strijd voor vrouwenrechten en het vechten tegen de woningnood. Het is een voorstelling die heden en verleden verbindt. Dankzij film, foto’s, popnummers en live-muziek krijg je een onvergetelijke avond of middag.

Hotel Keizer Karel wordt mede mogelijk gemaakt dankzij financiële ondersteuning van het VSB-fonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Alle informatie over de voorstelling is te vinden op: https://www.delindenberg.com/zoeken?q=nootscenario

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.