Nieuws van Activiteitenplein Aquamarijn

Activiteitenplein Aquamarijn biedt naschoolse activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Niet alleen voor kinderen van Kindcentrum Aquamarijn, maar voor alle kinderen die in het Waterkwartier wonen!!

We bieden een gevarieerd programma: zo hebben we sportactiviteiten voor de verschillende groepen, komen er docenten van de Lindenberg verschillende cursussen geven en heeft de kinderhuiskamer een leuk programma waarin er o.a. gekookt en geknutseld wordt.

Een van de activiteiten van de kinderhuiskamer heet: “In de wijk” en vindt plaats op de maandag. Deze activiteit begint om 15.00 uur, zodat ook kinderen die op een andere basisschool zitten, kunnen aansluiten.

Omdat het kouder wordt, verzamelen we in de Kinderhuiskamer. Bij goed weer gaan we lekker naar buiten, bij slecht weer blijven we gezellig binnen.

Dus wil jij deze periode meer te weten komen over de Romeinen en hier leuke activiteiten mee doen?! Kom dan vanaf maandag 15 januari om 15.00 uur naar de Kinderhuiskamer van het Activiteitenplein.

(Wij zitten in basisschool Aquamarijn, Biezendwarsstraat 33)

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten? Laat het ons dan weten en stuur een mailtje of bel naar Nienke Geurts (coördinator van het Activiteitenplein).

n.geurts@tandemwelzijn.nl
mobiel: 06-10943437

We hopen u snel te zien bij één van onze activiteiten!

Groetjes team Activiteitenplein Aquamarijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.