Open dag FC Peuter Profs

‘Je kan niet vroeg genoeg beginnen met voetballen’

FC Social Work biedt nu sinds juni 2020 onder de noemer FC Peuter Profs voetbalactiviteiten en voetbaltrainingen aan voor kinderen tussen 2 en 7 jaar in Nijmegen-West.

Saïd Achouitar ziet dat de voetbalactiviteiten goed bezocht worden. FC Social Work wil vanuit haar sociale instelling graag er voor zorgen dat iedereen mee kan gaan doen. Ook de kinderen uit gezinnen met lagere inkomens moeten kunnen sporten. Voor hen zijn we aangemeld bij Stichting Leergeld. Zij zorgen er voor dat dit kosteloos kan. In 2021 zal FC Peuter Profs  daarin ook weer vertegenwoordigd zijn.

De kinderen gaan in twee leeftijdsgroepen (2-3 en 4-7 jaar) op hun eigen niveau aan de slag met de basale voetbalskills. Zij zullen door de ervaren trainers geholpen worden met de eerste stapjes op het voetbalveld. De organisatie achter FC Peuter Profs is in Nijmegen al vele jaren actief binnen het zaalvoetbalonderwijs onder de noemer Futsal Chabbab.

FC Peuter Profs organiseert weer een gratis te bezoeken open dag op zondag 20 december in de O.C. Huismanhal op het Sportpark ‘De Dennen’, Dennenstraat 25 in Nijmegen. De peuters van 2 en 3 jaar zijn om 10:00 uur welkom en de activiteit voor de kinderen van 4 tot en met 7 jaar beginnen om 11:00 uur.

De wekelijkse activiteiten beginnen dan weer half januari en zullen ook in de O.C. Huismanhal in Nijmegen worden gehouden. Later instromen is altijd mogelijk.

Aanmelden voor de Open Dag kan via een e-mail sturen aan info@fcpeuterprofs.nl met daarin ook de geboortedatum van de deelnemer en telefoonnummer.

Saïd Achouitar: “Wij hopen dat de kinderen van FC Peuter Profs door zullen stromen in de jeugdopleidingen van reguliere sportverenigingen en nog vele decennia zullen genieten van sport.”

Remco Dekker beaamt deze wens en zal daar met Saïd met vereende krachten aan gaan werken. Het team van FC Peuter Profs hoopt dat zij veel nieuwe deelnemers op 12 december kunnen verwelkomen.

Meer informatie is te vinden via www.fcpeuterprofs.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.