Los de Kerstfotopuzzel van de Boskapel op en win een prijs!

De vorige keer vertelden we over ons plan een kerstwandeling in Heseveld te organiseren.

Vanwege corona kunnen we beter geen groepen mensen door de  wijk laten wandelen. Het plan is afgeblazen en we moesten iets anders bedenken. Wat is dan wel mogelijk? Het is een kerstfotopuzzel geworden.

We hebben in Heseveld een aantal foto’s gemaakt. U kunt zoeken waar deze foto’s zijn gemaakt. Van de foto’s maken we een klein boekje en dat wordt in Heseveld verspreid. In de Wolfskuil en De Biezen wordt het boekje niet verspreid. Wilt u graag meedoen, Heseveld is tenslotte vlakbij, dan kan dat. Op www.cgkv-nijmegen.nl/kerst kunt u de kerstfotopuzzel downloaden. Heeft u liever een papieren kerstfotopuzzel. U kunt er één ophalen in de huiskamer ‘Bij Bosshardt’ op Molenweg 97, óf u kunt er één ophalen op Lijsterstraat 3.

Wie van alle foto’s weet waar ze gemaakt zijn, kan de antwoorden inleveren vóór 19 december. In het boekje staat precies hoe en waar. Natuurlijk kunt u een prijs winnen. We verloten onder de juiste inzenders 3 prijzen.

Maak in de komende weken een wandeling door Heseveld. Zoek alle plekken waar de foto’s zijn gemaakt en los de puzzel op. Lever in en wie weet… bent u één van de prijswinnaars.

De Boskapel wenst u mooie kerstdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.