Regels website

Regels

Op het moment dat je een wachtwoord heb aangemaakt op deze site verklaar je akkoord met onderstaande regels. Lees deze daarom goed door vóór dat je een wachtwoord aanvraagt. Indien je niet akkoord gaat met deze regels dan kun je beter deze site niet gebruiken.

Doel
Het doel van ze site is om (niet commerciële) informatie te plaatsen die betrekking hebben op bewoners van Nijmegen Oud-West. Commerciële berichten worden verwijderd, bij misbruik wordt het account geblokkeerd.

Fatsoensnormen
We verwachten van je dat je je aan de algemeen geldende fatsoensnormen houdt op deze site. Inhoud die hieraan niet voldoet wordt verwijderd.

Informatie plaatsen
Ingeschreven bewoners, organisaties en professionals kunnen zelf informatie plaatsen op deze buurtsite. Als je dit doet dan verklaar je:

  • dat op deze informatie geen copyright rust
  • dat deze niets bevat dat strijdig is met algemene fatsoensnormen, wetten of aanleiding kan geven tot een vervolging wegens belediging
  • de exploitant van deze site te vrijwaren van alle aanspraken van derden op vergoeding van materiële en/of immateriële schade als gevolg van geplaatste informatie.
  • bij de inschrijving je eigen, juiste en volledige gegevens te verstrekken en deze aan te passen in je profiel als je gegevens veranderen.
  • je zelf verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van de dienstverlening of uitvoering van deze

Privacy
dwester.info handelt altijd in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens om de privacy te waarborgen. Zonder je nadrukkelijke toestemming verstrekt deze buurtsite geen persoonlijke informatie aan anderen.

U gaat er mee akkoord dat de beheerder (administrator) van de wester.info ten allen tijde jou berichten kan aanpassen of verwijderen zonder je daar over te informeren.

Inhoud site
dewester.info aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor door derden op bovengenoemde wijze op de site geplaatste informatie en/of voor de inhoud van sites waarnaar door middel van links wordt verwezen. Bij de samenstelling van de inhoud van deze site is uiterste zorgvuldigheid betracht. Toch bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie niet (meer) correct is. We aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze site.

We wensen je veel plezier bij gebruik van onze website.

(aangepast op 14-01-2018)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.