TG Greppel speelt HAAN bij het kleinetheaterpact

Op zondagmiddag 24 april speelt HAAN van TG Greppel in Kunst & Cultuurplein De Verspiegeling. Deze muziekvoorstelling staat stil bij hoe we als mens gevormd worden. Meer specifiek: hoe mannen gevormd worden. De voorstelling maakt deel uit van het Nijmeegse kleinetheaterpact. Wees er als de kippen bij, want deze intieme zaal zit snel vol.

Zelfbewuste vrouwen hebben meerdere emancipatiegolven in gang gezet, maar hoe zit dat met de man? Hoe is het momenteel om man te zijn? Zijn er manieren om recht doen aan de gevoeligheid van mannen? HAAN zet je hierover aan het denken. Theatermaker Rik Luijmes keert zichzelf binnenstebuiten en ontmoet de haan in zichzelf. Samen met muzikanten Jan Flubacher en Robert Siroen voert hij het publiek mee langs herkenbare gedachtes en overtuigingen, met swingende funk en tedere nummers.

Het kleinetheaterpact
In theaterseizoen 2021-2022 vormen De Thiemeloods, Kunst & Cultuurplein De Verspiegeling en Meneer Otis samen het kleinetheaterpact. Wekelijks organiseren ze samen (klein)theater in Nijmegen, zowel voor jeugd als volwassenen. Hun visie? Door de lage drempel tussen de maker en het publiek is het kleine theater niet alleen een levendige en spannende plek, maar ook dé plek voor verrassende ontmoetingen. Bij de voorstelling HAAN krijg je een intieme theaterervaring.

HAAN speelt op 24 april om 15:30 bij Kunst & Cultuurplein De Verspiegeling (Biezenstraat 79-1, Nijmegen). Kaarten zijn voor €15,79 te koop via De Verspiegeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.