Thema-avond rond groene en sociale initiatieven

Graag nodigen wij u uit voor de thema-avond rond groene en sociale initiatieven in onze wijk Waterkwartier. Op dinsdag 11 februari van 19.30-21.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

Locatie: Allesbinder, Weurtseweg 150, 6541 BA Nijmegen.

De avond is bedoeld om plannen te maken die de wijk kunnen versterken. Bijvoorbeeld door vergroening van de wijk, vrijwilligers voor zorg en welzijn, activiteiten die eraan bijdragen dat mensen elkaar beter leren kennen. Iedereen die mee wil denken over concrete verbeterplannen en wil helpen is welkom. Er komt aandacht voor de plekken die in de afgelopen jaren door wijkbewoners in kaart zijn gebracht en die mooier, groener en klimaatbestendiger    kunnen worden.

Georganiseerd door de Wijkvereniging i.s.m. ZZG Griffioen, Operatie Steenbreek, Bindkracht 10 en betrokken wijkbewoners (Groene Brigade)
Informatie via Wijkvereniging Ons Waterkwartier: penningmeester@wvow.nl
Of via Marianne Mondria van Bindkracht 10: marianne.mondria@bindkracht10.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Wijkzitting Carnavalsvereniging De Waoterjokers

ma feb 3 , 2020
Op zondag 2 februari was in het overvolle voorzieningenhart De Biezantijn weer de jaarlijkse wijkzitting van  CV De Waoterjokers. Massaal waren de wijkbewoners met onder andere  tientallen bewoners van Griffioen en Terra te gast. Allen werden verrast met muzikale optredens en sketches, geheel verzorgd door de eigen medewerkers van de […]