Ubeda Sports

Ubeda Sports is een begrip in Nijmegen en gevestigd op de Eerste Oude Heselaan 260.
De naam Ubeda zal bij velen bekend zijn, want wie heeft er nog nooit gehoord van Joop Ubeda en Perry Ubeda? Joop is een wereldwijd bekend en erkend kickboksscheidsrechter. Hij is trainer en coach en de oprichter van Ubeda Sports.

Ubeda Sports
De sportschool bestaat sinds 2011. Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. Deze sportschool is zeer laagdrempelig en toegankelijk. Het is ontspannen, er kan veel en je traint op je eigen niveau en in je eigen tempo.

Jeugd
Jeugd kan terecht in de leeftijdsgroep vier-zeven jaar en acht-twaalf jaar. Het helpt kinderen om fit te worden maar het helpt hen ook om weerbaarder te worden, niet onbelangrijk. Ze kunnen zich in de training heerlijk uitleven en afreageren, want de kantjes ervan aflopen is er hier niet bij.

Kickboksen
Vanaf twaalf jaar kan je in de avondgroep terecht. Deze groepen zijn gemengd en er wordt stevig getraind want in deze groepen zitten ook de wedstrijdvecht(st)ers.

Bokszaktraining
Bij deze training kan je terecht vanaf zestien jaar. Goed voor de conditie maar ook de techniek wordt niet uit het oog verloren. Deze groepen zijn gemengd en je traint op je eigen niveau en in je eigen tempo.

Vrouwenuurtje
Wat ooit begon als ‘bokszaktraining voor vrouwen’ is ondertussen liefdevol afgekort tot het ‘vrouwenuurtje’. Deze training wordt gegeven op woensdag- en vrijdagmorgen. De naam zegt het al: alleen toegankelijk voor vrouwen.

Padsen en sparren
In het weekend kan iedereen die bij Ubeda Sports traint sparren en/of padsen. Dit kost niets extra’s, service van het huis zeg maar.

Proefles
Zin om het zelf een keer uit te proberen? De eerste les is altijd een proefles die je niet hoeft te betalen.

Keurmerk
Ubeda Sports beschikt over het Keurmerk Vechtsportautoriteit. Dit keurmerk is een initiatief van de Nederlandse Vechtsportautoriteit, gesteund door het ministerie van VWS, NOC*NSF Centrum Veilige Sport en alle sportbonden die zich bezighouden met kickboksen, thaiboksen en MMA in Nederland.

Goede doelen
Joop en Ubeda Sports zijn nauw betrokken bij een aantal goede doelen:
-Fight Cancer Night. Voor meer informatie: www.fightcancernight.nl
-Metakids. Voor meer informatie: www.metakids.nl

Gala
Op 30 april 2023 organiseert Ubeda Sports een gala in de Lindenberg. Een gala is een aantal wedstrijden in verschillende gewichtsklasses bij elkaar. De volledige opbrengst van dit evenement gaat naar Metakids.
Kaarten zijn via de Lindenberg verkrijgbaar: www.delindenberg.com

Voor meer informatie inclusief de trainingstijden: www.ubedasports.nl
Je kunt Joop ook bellen: 06-18052040

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.