Voorlezers in de Wijkfabriek

Willem leest voor. Foto Marcel Krijgsman

Luisteren naar spannende, grappige, vrolijke of ontroerende verhalen? Geniet op woensdag 15 september van een lekker relaxmomentje samen met je (klein)kind in de Wijkfabriek. Die ochtend leest een voorlezer van 10.00 tot 10.30 uur voor uit een prentenboek. Laat je verrassen door het verhaal, de illustraties en de voorlezer. Voorlezen prikkelt de fantasie van een kind en is goed voor de taalontwikkeling.

Iedere maand komt er op woensdag iemand voorlezen van 10.00 tot 10.30 uur. De andere data zijn: 13 oktober, 10 november, 8 december, 12 januari, 9 februari, 9 maart, 6 april en 4 mei.

De organisatie van deze voorleesactiviteit is in handen van de Bibliotheek Gelderland Zuid in samenwerking met de Wijkfabriek. Kijk voor meer jeugdactiviteiten van de bieb op www.obgz.nl/agenda.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Informatieavond luchtkwaliteit 21 en 23 september

di sep 7 , 2021
Op 21 en 23 september 2021 organiseren de gemeente Nijmegen en de gemeente Beuningen een informatieavond voor wijkbewoners over luchtkwaliteit in Nijmegen-west en in Weurt. Luchtkwaliteit geeft aan hoe schoon de lucht is op een bepaalde plek. De lucht voldoet op het moment in heel Nijmegen en ook in Nijmegen-West […]