10 jarig bestaan Smartlappenkoor De Kleppers

In 2008 heeft Leny Jacobs- van Reeken, samen met nog twee enthousiaste mensen het  initiatief genomen om een smartlappenkoor op te richten hetgeen resulteerde in het nu 10 jarig bestaan van De Kleppers.  Al bijna 4 jaar repeteren wij in voorzieningenhart De Biezantijn, Waterstraat 146 te Nijmegen. Een fijn gebouw met goede parkeergelegenheid waar ook gezelligheid van uitstraalt. En dat komt goed uit,  want smartlappenkoor De Kleppers is óók een gezelligheidskoor dat inmiddels uit bijna 70 leden bestaat.

Om ons 10 jarig bestaan te vieren hebben wij een smartlappenfestival georganiseerd en hiervoor hebben wij smartlappenkoor Bekaf uit Grave en smartlappenkoor De Straetlappen uit Mill uitgenodigd. Tevens treedt er ook een band op in de pauze. Een gezellige band genaamd “Almost Seven” met muziek uit de jaren 60 en 70. Deze happening vindt plaats op 7 oktober 2018 in voorzieningenhart De Biezantijn, s’middags van 13.00 uur tot ongeveer 17.00 uur. Hierbij worden ook de wijkbewoners van harte uitgenodigd om dit feest mee te vieren: de toegang is gratis.

Het koor heeft een grote variatie aan smartlappen en andere gezelligheidsliedjes. Wij treden regelmatig op in Nijmegen en omstreken, maar zingen ook overal waar gezelligheid voorop staat. Elke woensdag op de even weken wordt er gerepeteerd van 20.00 uur – 22.00 uur onder leiding van onze dirigent Ton Janssen. Ons koor kan altijd nog versterking gebruiken, vooral bij de herensectie. Heeft u interesse, kom gerust eens kijken en luisteren op 7 oktober a.s. tijdens ons festival of op een van onze repetitieavonden. Op onze website kunt u ook informatie vinden: http://smartlappenkoordekleppers.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.