Biljartclub zoekt spelers

Biljartvereniging Vogel bestaat al meer dan dertig jaar en we zijn op zoek naar nieuwe leden die één of meer middagen in de week willen biljarten. Op dit moment hebben we 18 leden, voornamelijk 50-plussers. We spelen met vier teams in de competitie bij biljartfederatie Wijchen. We hebben een eigen zaal met twee uitstekende wedstrijdbiljarts in Villanova aan de Derde van Hezewijkstraat 2 waar we iedere werkdag terecht kunnen van 12.30 tot 17.00 uur.

Het is totaal niet belangrijk op welk niveau je speelt, want het gaat om de gezelligheid onderling. Je kunt puur recreatief voor de lol spelen, maar ook libre biljart in competitie. Het enige waar je voor moet zorgen is een keu en wanneer je in competitie speelt een zwarte broek en een wit overhemd. Van de club krijg je dan een mooi hesje aangemeten. Heb je interessse? Bel even met Geer Scholten 06 – 4147 4927 of kom  gerust eens langs, we kunnen je dan ook informeren over de contributie voorwaarden.

Bestuur BV Vogel Nijmegen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Stille herdenking V1-bominslag

ma feb 12 , 2018
Zondag 18 februari a.s. is het 73 jaar geleden dat op de hoek Biezenstraat – Waterstraat bij kloostergemeenschap De Bron van de Zusters Clarissen een Duitse V1 bom insloeg. Hierbij kwamen vier burgers om het leven kwamen en vele anderen raakten gewond in de 26 weggevaagde of zwaar beschadigde woningen. […]