Boek & Buffet in Bibliotheek De Biezantijn

Foto: Marcel Krijgsman

Houd je van lezen en lekker eten? Kom dan op 26 november tussen 17.30 en 19.00 uur samen met wijkbewoners een ‘Happie Doen’ in het grandcafé van De Biezantijn. Je ontvangt bovendien het gratis geschenkboek ‘Je bent wat je leest’ van de landelijke bibliotheekcampagne ‘Nederland Leest’.

Op 26 november vindt voor het eerst de beproefde bijeenkomst ‘Boek & Buffet’ plaats in Bibliotheek De Biezantijn. Eerdere edities in andere vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid waren zeer succesvol. Op deze avond kun je genieten van culinaire hoogstandjes en tussen de gangen door praten over een speciaal thema. Deze keer is dat ‘voeding’, het thema van Nederland Leest. Ambassadeur Ronald Giphart schreef het voorwoord van het gratis geschenkboek, dat de gasten deze avond mee naar huis kunnen nemen.

Klantadviseur Pauline Dircks van Bibliotheek De Biezantijn is enthousiast over Boek & Buffet: “Wijkbewoners zorgen elke maandag tijdens Happie Doen in het grandcafé van De Biezantijn voor een lekkere maaltijd. Toen kwam het idee bij me op om met Nederland Leest iets speciaals te organiseren tijdens Happie Doen. Ik denk dat iedereen wel van verhalen houdt. Combineer dat met gezellig samen eten en je hebt Boek & Buffet!”

Het buffet wordt om 17.30 uur geopend en duurt tot 19.00 uur. De toegang bedraagt slechts 4 euro en kan contant bij de ingang worden betaald. Meld je tot 19 november aan via biezantijn@obgz.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.