HEEL HOLLAND FIETST

Op zondag 29 april a.s. vindt voor de allereerste keer het E-Bike Festival HEEL HOLLAND FIETST plaats. Op een unieke lokatie kunnen e-bikes van aansprekende merken vrijblijvend getest worden.

HEEL HOLLAND FIETST is een initiatief van NieuwsFiets Media & Events en wordt georganiseerd in samenwerking met het Dutch Bicycle Centre in Nijmegen. Een eigentijdse en populaire locatie in Nijmegen, gelegen aan de Waal, vlakbij het city center van de oudste stad van Nederland. Het gaat om een nieuw e-bike festival, dat niet alleen informatief is maar ook gezellig. “De opzet is er op gericht dat het voor consumenten een boeiend uitje is, waar ze zich uitvoerig kunnen laten informeren over nieuwe e-bikes. Daarnaast zijn er ludieke eetgelegenheden en is er muziek en entertainment. Alles is er op gericht de bezoekers zo lang mogelijk op het festival aanwezig te laten zijn,” aldus initiatiefnemer Arnauld Hackmann.

ERKEND DEALERKANAAL | NieuwsFiets.nu positioneert zich tussen vakhandel/fietsindustrie en consument en wil door middel van HEEL HOLLAND FIETST op een ludieke manier ‘vraag en aanbod’ bij elkaar brengen. Daarbij wordt bewust en exclusief gekozen voor merken, die fietsen uitleveren via een erkend dealerkanaal en die niet rechtstreeks aan consumenten verkopen.

NIJMEGEN | Er is gekozen voor een interessante locatie in Nijmegen. De keuze voor Nijmegen is gevallen op het Dutch Bicycle Centre, op het voormalige Honig-complex aan de Waal, waar diverse leuke fiets-gerelateerde bedrijven gevestigd zijn. Het is een open terrein, waar mensen een prachtige proefrit kunnen maken via de bekende fietsburg over de Waal, Snelbinder genaamd. In Nijmegen zal HEEL HOLLAND FIETST georganiseerd worden in het weekend van 29 april 2018, direct ná Koningsdag.

LINE UP | De voorlopige line up van deelnemende merken is op dit moment: Azor, CUBE, E-Bike Das Original, Freebike, Giant, Klever, QWIC, Spiked Cycles, Van Dijck en Victoria. “Daarmee hebben we al een keur aan interessante merken present, maar we zijn nog in gesprek met meer merken, dus de lijst kan langer en nog interessanter worden,” laat Hackmann weten.

E-Bike Festival HEEL HOLLAND FIETST is gratis toegankelijk van 10:00-17:00 uur in het Dutch Bicycle Centre in Nijmegen.TIP! Neem wel een geldig ID mee, die heeft u nodig om e-bikes te kunnen testen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.