Informatie over corona-maatregelen gemeentelijke accommodaties

Het kabinet heeft vorige week bekendgemaakt dat er vanaf woensdagavond 14 oktober, 22.00 uur nieuwe landelijke maatregelen gelden om verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan.

U heeft daar ongetwijfeld al over gehoord en gelezen. Op de site van de Rijksoverheid staat actuele informatie (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19). En ook op de website van de gemeente Nijmegen kunt u bekijken wat de nieuwe regels zijn voor gebruikers van een gemeentelijke accommodatie: www.nijmegen.nl/corona

Kijk op de website
Omdat de maatregelen elkaar snel opvolgen en de gevolgen van de maatregelen heel erg verschillend zijn voor de gebruikers; en de accommodaties ook niet allemaal hetzelfde zijn, zal alle actuele en relevante informatie over het gebruik van al onze sport- en wijkaccommodaties op de gemeentelijke website geplaatst worden.
Wij adviseren u dan ook om vanaf nu deze website: www.nijmegen.nl/corona regelmatig (zeker na elke persconferentie) te raadplegen. Op de website vindt u zo concreet mogelijke informatie en kunt u eventueel ook een vraag aan ons stellen: coronavragen@nijmegen.nl. Zo blijft iedereen goed op de hoogte van de laatste informatie over de coronamaatregelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.