Informatie over corona-maatregelen gemeentelijke accommodaties

Het kabinet heeft vorige week bekendgemaakt dat er vanaf woensdagavond 14 oktober, 22.00 uur nieuwe landelijke maatregelen gelden om verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan.

U heeft daar ongetwijfeld al over gehoord en gelezen. Op de site van de Rijksoverheid staat actuele informatie (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19). En ook op de website van de gemeente Nijmegen kunt u bekijken wat de nieuwe regels zijn voor gebruikers van een gemeentelijke accommodatie: www.nijmegen.nl/corona

Kijk op de website
Omdat de maatregelen elkaar snel opvolgen en de gevolgen van de maatregelen heel erg verschillend zijn voor de gebruikers; en de accommodaties ook niet allemaal hetzelfde zijn, zal alle actuele en relevante informatie over het gebruik van al onze sport- en wijkaccommodaties op de gemeentelijke website geplaatst worden.
Wij adviseren u dan ook om vanaf nu deze website: www.nijmegen.nl/corona regelmatig (zeker na elke persconferentie) te raadplegen. Op de website vindt u zo concreet mogelijke informatie en kunt u eventueel ook een vraag aan ons stellen: coronavragen@nijmegen.nl. Zo blijft iedereen goed op de hoogte van de laatste informatie over de coronamaatregelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Grootscheeps bodemonderzoek rondom Biezenstraat 16

ma okt 26 , 2020
Er is zoveel lood aangetroffen bij de woning op Biezenstraat 16, dat dit een gevaar kan opleveren voor de volksgezondheid. Eigenaren van de woningen in de directe omgeving van het pand wordt gevraagd om mee te werken aan een bodemonderzoek rondom hun huis. Het gaat om de strook tussen de […]