Open speelavond Badminton voor mensen met een verstandelijke beperking

Afgelopen jaar is BC Mariken te Nijmegen gestart met badminton voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Iedere dinsdagavond van 19:00 – 20:00 wordt een training verzorgd in de Jan Massinkhal. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau spelen, onder begeleiding van een gediplomeerde trainer en een aantal vrijwilligers.
Bram Meijer (één van de trainers, fysiotherapeut en zelf competitief badmintonspeler): “Het is een feestje om deze mensen te mogen begeleiden! Je ziet dat ze er zo veel lol in hebben, maar ook dat ze steeds wat beter worden. Daarnaast is het krijgen van voldoende beweging belangrijk voor iedereen.”
Het regionaal samenwerkingsverband Uniek Sporten organiseert van zondag 4 maart t/m vrijdag 9 maart 2018 de week van Unieke Sporter. In het licht hiervan zet ook BC Mariken haar deuren open en wel op dinsdagavond 6 maart van 19:00 tot 20:00. Dan is er een open speelavond voor iedereen (met een verstandelijke beperking) die eens wil kennismaken met de badmintonsport. Ben je of ken je iemand die het leuk vindt om die avond een shuttletje te slaan? Laat het ons weten via gbadminton@bcmariken.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Nieuwe regels voor kamerverhuur

di feb 27 , 2018
Per 1 januari  2018 gelden nieuwe regels voor kamerverhuur en pakt de gemeente overlast en illegale kamerverhuur actief aan. Bent u woningeigenaar en wilt u 3 of meer kamers (aan 3 of meer personen) verhuren? Dan heeft u vanaf 1 januari een vergunning nodig. Ook als dat eerder niet hoefde. […]