Praat mee over een ‘gezonde leefomgeving’ in Oud-West

In opdracht van de Gemeente Nijmegen zijn we op zoek naar deelnemers (m/v) tussen 20 en 70 jaar, wonend in Nijmegen, Oud-West.

Het onderzoek betreft deelname aan een groepsgesprek met andere buurtbewoners. In dit gesprek bespreekt u met elkaar hoe u denkt over de leefomgeving van uw wijk. Het gesprek gaat over wat u vindt een gezonde leefomgeving en wat voor invloed deze omgeving heeft op uw gezondheid.

Voelt u zich prettig in de wijk? Kunt u veilig wandelen en fietsen? Slaapt u slecht door verkeersoverlast? Dit zijn enkele voorbeelden van onderwerpen die besproken kunnen worden. Het gaat om uw persoonlijke ervaring dus iedere mening telt!

Dit groepsgesprek vindt plaats op woensdag 15 mei van 19:30 uur tot 21:00 uur in de Biezantijn.

Deelname aan het onderzoek betreft een eenmalig gesprek van ongeveer 1,5 uur. Wanneer het gesprek is afgesloten, ontvangt u als dank een cadeaukaart ter waarde van €10.

Heeft u interesse om mee te doen? Stuur dan voor 1 mei een berichtje naar Ilse Knoops en Kristine Mourits (Kristine.mourits@radboudumc.nl) en vermeld in het onderwerp ‘leefomgeving Oud-West.

Vraag gerust of uw buren, vrienden of familie uit de wijk ook willen meedoen en zich aanmelden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.