Win een exemplaar van ‘Wandelen buiten de binnenstad van Nijmegen’

Op vrijdag 19 april verscheen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig de gids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Nijmegen’. Cultuurhistoricus en routemaker Kees Volkers stelde deze prachtige wandelbundel samen.

Kees Volkers is naast begenadigd cultuurhistoricus inmiddels ook geroutineerd stadswandelaar. Na Utrecht, Rotterdam en Eindhoven voert hij de wandelaar door het veelzijdige Nijmegen en verhaalt hij van Romeinen, Duitsers, industriëlen en pelgrims. In acht wandelingen ontdekt de wandelaar dat Nijmegen naar iedere windrichting een geheel eigen gezicht heeft. Naar het oosten de prachtige Elyzeese Velden op de stuwwal, naar het zuiden de universiteit en de Goffert. Naar het westen het industrieel erfgoed en het hippe Honigcomplex en over de rivier naar het Noorden de prachtige bruggen over de Spiegelwaal en de nieuwe wijk de Waalsprong.

Een duidelijke routebeschrijving, een routekaartje en heel veel informatie over alles wat je onderweg tegenkomt maken deze gids tot een feest van herkenning voor de Nijmegenaar en een heuse ontdekkingstocht voor hen die er nieuw zijn.

De wandelgids is voor € 16,95 te koop bij de betere boekhandel en op de website van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig www.gegarandeerdonregelmatig.nl

Wandelen buiten de binnenstad van Nijmegen
Kees Volkers
112 pagina’s, 21,0 x 12,6 cm (staand)
Verkoopprijs: € 16,95
ISBN: 978-90-78641-72-8

Wat moet je doen om een exemplaar te winnen?
Beantwoord de volgende vraag:  Welke Romeinse Stad lag op de plek van het Honigcomplex?
Stuur je antwoord voor 10 mei naar: webredactie@dewester.info
Onder de juiste inzenders verloten we een exemplaar van ‘Wandelen buiten de binnenstad van Nijmegen’

Eén reactie op “Win een exemplaar van ‘Wandelen buiten de binnenstad van Nijmegen’“

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.