Repair Café Waterkwartier

Repair Café Waterkwartier, van en in het Huis van Compassie, mag weer open: wees welkom op 18 februari

Kom langs bij het Repaircafé Waterkwartier, van en in het Huis van Compassie. Dé plek waar alle Nijmegenaren elke derde vrijdag van de maand terecht kunnen voor reparatie van o.a. apparaten, laptops, fietsen, schoenen, kleding en gordijnen.

Alle reparatiedeskundigen zijn vrijwilligers uit de buurt. De reparaties zijn gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld (hiermee kunnen wij nieuw gereedschappen aanschaffen).

We zijn ook nog op zoek naar vrijwillige reparateurs. Heb je breed technisch inzicht en vind je het leuk dit als reparatiedeskundige in te zetten? Neem dan graag contact met ons op: katrien@huisvancompassienijmegen.nl

Repaircafé Waterkwartier, elke derde vrijdag van de maand van 13.00 tot 16.00 uur, Huis van Compassie, Vlietstraat 20 B.

www.huisvancompassienijmegen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Actie voor lijn 5 terug in de Waterstraat

vr feb 25 , 2022
Donderdag 24 februari was er een zeer drukke bijeenkomst georganiseerd door Greet Rijnders in de Biezantijn om lijn 5 terug te krijgen in de Waterstraat. Greet had wethouder Wijnia gevraagd om uitleg te komen geven. De buurt is op zijn zachts gezegd boos. De gemeente Nijmegen vond namelijk dat lijn […]