Ukulele lessen voor beginners

Vanaf Oktober : Ukulele lessen voor beginners in de Wolfskuil!

De Ukulele is een makkelijk, betaalbaar en klein snaarinstrument om te bespelen. Na 1 les kan jij al 3 eenvoudige liedjes spelen. Meld je nu snel aan via www.ZanglesNijmegen.nl of https://tinyurl.com/y7o4ctr4 en na 10 lessen kan jij ukulele spelen.

De les wordt gegeven door gitaardocent Frans van Keep op donderdagavond 19.00 – 20.00 kinderen | 20.30 – 21.30 Volwassenen. In Wijkfabriek Wolfskuil, Koninginnelaan 1, Nijmegen.

De ukelele lessen zijn mede mogelijke gemaakt door Budget Wijkactiviteiten Gemeente Nijmegen en het Activiteitenfonds Oud West Nijmegen.

P.S. Een ukelele is al voor een klein prijsje te koop bij Eigenhuijsen Muziek, Wolfskuilseweg 29. Anders hebben wij enkele bruikleen-ukelele’s die je voor de eerste losse les mag lenen.

Tekst: Tamara Maria

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Stoppen met roken? Doe mee met Stoptober!

di sep 18 , 2018
Voor het vijfde jaar op rij staat de maand oktober in het teken van Stoptober. Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. Al bijna een kwart miljoen Nederlanders hebben de afgelopen jaren meegedaan aan Stoptober. Uit onderzoek blijkt dat bijna driekwart van de stoppers die 28 dagen ook […]