Workshop Halloween-filmpjes maken met stop-motion

Leer op maandag 26 oktober in Bibliotheek De Biezantijn superenge Halloween-filmpjes maken met stop-motion

In deze workshop kunnen kinderen animeren met figuurtjes van klei, een stop-motionbox en een stop-motionapp. Door foto’s van de kleifiguurtjes heel snel achter elkaar af te spelen, ontstaat er een animatiefilmpje. Laat jij een spook door het beeld dansen? Of verandert die schattige pompoen in een angstaanjagend gevaarte? Alle gemaakte filmpjes worden rond Halloween vertoond in Bibliotheek De Biezantijn. De workshop duurt van 15.00 tot 16.30 uur en is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar. Mee griezelen? Geef je op via biezantijn@obgz.nl of in de bibliotheek zelf.

BIEBblad

Meer informatie over het jeugdprogramma is te vinden in het nieuwe BIEBblad voor de jeugd. Dit blad staat vol met leuke tips, puzzels, weetjes én interviews. Het BIEBblad is gratis verkrijgbaar in de bibliotheek. Kijk voor een overzicht van alle activiteiten en de kaartverkoop op www.obgz.nl/agenda.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Verkeerszaken die spelen in het Waterkwartier

za okt 3 , 2020
Als verkeerscommissie van Wijkvereniging ‘Ons Waterkwartier’ hebben wij de onderstaande punten op 23 september 2020 met de verkeersafdeling van de gemeente besproken. Voorstadslaan: bewoners geven aan dat de weg te breed en gevaarlijk is, fietsers rijden regelmatig over het trottoir. Er kwam een voorstel voor een middengeleider, en om auto’s […]